30. september 2023

Peter Pan indtager Glassalen i Tivoli

Eventyrteatret har 7. oktober premiere på ‘Peter Pan’ i Glassalen i Tivoli med sin egen nyfortolkede musicalversion af J. M. Barries klassiske fortælling. Som altid er det en megaforestilling med talentfulde børn og unge. Op mod 100 medvirkende er der i hovedroller, de glemte børn, feer, pirater, havfruer, populusere m.fl. Alle udvalgt blandt de 300 elever fra teatrets dramaskole i Søborg, der selv har været igennem årlige optagelsesprøver.

Forestillingen bliver ikke anmeldt i her i Teateravisen, idet refusionsgodkendte forestillinger er et krav, som ikke kan opfyldes af Eventyrteatret, da børn og unge defineres som amatørskuespillere.

Mange kommer dog videre med en professionel karriere – som Silas Holst, Amalie Dollerup og Cecilie Stenspil og mange flere.

Teateravisen plejer da også at give Eventyrteatrets stort anlagte musicals – hvor der er professionelle kræfter bag manuskript, instruktion, scenografi m.v., men altså udelukkende med børn og unge på scenen.– et par gode ord med på vejen, for imponerende er de succesrige forestillinger, der spiller for fulde huse i Glassalen – i år efterårsferie og weekender fra 6.-22. oktober. Og efterfølges af den ligeledes traditionelle julemusical sammesteds. Til sammen årlige opførelser for over 35.000 børn og voksne.

Eventyrteatret finansieres primært af billetsalg, honorarer ved optrædener m.v  samt en stor kreds af sponsorer.

 (caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne