31. oktober 2009

Pengeregn fra Wilhelm Hansen

Wilhelm Hansen Fonden er en lille oase af muligheder for både små og store navne inden for musik, teater og dans. Her kan bl.a. børneteatrene ofte med held søge om at få en donation til nogle af de projekter, der døjer med at få budgettet til at hænge sammen.
Tirsdag den 27. oktober var det atter tid til en lind pengestrøm fra fonden. Hele 81 priser og legater til en samlet værdi af ca. fire millioner kroner blev det til, da fonden for 15. gang uddelte erkendtligheder.
Udover hæderspris (og 100.000 kr.) til fem kunstnere: Skuespilleren Birthe Neumann, sangeren Annisette, teaterinstruktøren Jacob F. Schokking (Holland House), solooboisten Henrik Goldschmidt og danseren og koreografen Tim Rushton, blev der mindre, men gode summer til en lang række navne inden for den danske musik-, danse- og teaterverden.
Blandt de tilgodesete børneteaterproducenter var således: Meridiano, Pollner (tidl. Munk & Pollner Teaterproduktion), Graense-Loes, Refleksion, Teater Hund, Asterions Hus, Teater O, Grønnegade Teater, Musikteatret Undergrunden, Figura Ensemble m.fl.

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne