27. juli 2013

Passage 2013

Så er det atter blevet tid til den tilbagevendende gadeteaterfestival Passage 2013, der på smukkeste vis fordeler sig mellem sundbyerne Helsingør og Helsingborg og tilbyder et helt overvældende antal oplevelser.

Fra 29. juli til 3. august afvikles der omkring 100 gratis forestillinger for store og små i de to byer – med afstikkere til  Hornbæk Havn, i Ålsgårde og Espergærde – og med et væld af internationale deltagere blandt de over 40 forskellige begivenheder.

Der er nycirkus, musikalske klovnerier, gøgl og artisterier – og flere af forestillingerne er sågar blevet omtalt/anmeldt her på portalen tidligere. Det gælder bl.a. hollandske Etienne Borgers med 'Cool Frogs' og også de danske bidrag i form af Dansk Rakkerpaks 'Taxi Driver', Asterions Hus' 'Medusa', Flyvende Prinsesses 'Et kys til skelettet' og Thomas Sandbergs 'Loop'.

Bag PASSAGE 2013 står de faste samarbejdspartnre, Dunkers Kulturhus i Helsingborg og Helsingør Teater, og festivalen er Nordeuropas største internationale gadeteaterfestival – og altså samtidig et flot eksempel på dansk-svensk kultursamarbejde.

Der spilles rundt omkring på torve, gader og hvor man ellers kan proppe en forestilling ind – og man kan orientere sig om hvem, hvad og hvor på www.passagefestival.nu

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne