3. december 2011

Opråb til teatrene

Teatercentrum, der både står som udgiver af repertoirekataloget Den Røde Brochure og arrangør af den store festival med scenekunst for børn og unge i april 2012 i Ringsted og Sorø, melder ud, at de digitale tilmeldingsprocedurer til såvel Den Røde Brochure som Festival 2012 nu er søsat.

Den Røde Brochure: Frem til 14. december er det muligt for teatre, der ønsker at annoncere i den næste udgave af Den Røde Brochure, at bestille sider i brochuren. På Teatercentrums hjemmeside findes alle de relevante skemaer samt baggrundsinformation – se www.teatercentrum.dk eller direkte på dette link.

Festival 2012: Ligeledes kan alle teatre, der er interesseret i at deltage i Teatercentrums april-festival i Ringsted og Sorø i uge 17, nu tilmelde sig arrangementet via Teatercentrums online-database, Finbas. Find direkte login øverst på forsiden af  www.festival2012.dk eller tjek alm. baggrundsinformation på festivalsiden eller brug dette link. Husk at tilmeldingen slutter d. 14. december.

Blandt kravene til deltagende teatre i festivalen er, at kun refusionsberettigede forestillinger kan deltage, ligesom forestillingerne skal henvende sig til børn og unge (0-16 år). Desuden skal forestillingerne stå til rådighed i hele festivalugen, hvor der spilles både lukkede forestillinger på skoler og institutioner og åbne forestillinger på hverdage og i den afsluttende weekend.

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne