5. april 2012

Oplevelsesdag om scenekunst for børn og unge

I tilknytning til den internationale showcase-festival, som :Danish+ arrangerer fra 6.-9. maj 2012, og hvor op imod 100 udenlandske festivalarrangører m.v. kommer til Aarhus for at opleve en række danske børneteaterforestillinger – spillet på engelsk til lejligheden – bliver der også arrangeret en såkaldt oplevelsesdag om scenekunst for børn unge.

:INSPIRATION+ hedder den selvfølgelig i en fortsat leg med : og +’erne, og arrangementet er udover de udenlandske gæster også rettet mod danske kulturkonsulenter, biblioteker, teaterforeninger og andre potentielle formidlere af dansk børneteater.

:INSPIRATION+ foregår mandag den 7. maj 2012 fra kl. 9.30 – 17.15 i det nybyggede kulturhus Godsbanen i Aarhus.

Dagen består af to seminarer, hvor henh. forfatteren Knud Romer og det aarhusianske Fremtidslaboratoriet vil tale om kulturens rolle og børns tilgang til kulturelle oplevelser. Der vises tre teaterforestillinger som eksempler på dansk scenekunst for børn og unge: Gruppe 38 & Carte Blanche med ’A True Tall Tale’ (En sand sørøverhistorie), ZeBU med ’Suddenly’ (Og så står man pludselig der) og Realproduktion med ’ I’m Alive’ (Jeg er levende).

Både seminarer og forestillinger foregår på engelsk. Deltagergebyr er 500 kr., og tilmeldingsfrist er 15. april 2012 (info@danishplus.dk el. tlf. 86135311).

:DANISH+ og er arrangeret af Teatret Gruppe 38 og støttet af bl.a. Statens Kunstråds Scenekunstudvalg og Aarhus Kommune.

Se mere om showcase og inspirationsdag på www.danishplus.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne