28. marts 2023

Open Call til Artist in Residence på Odsherred Teater

Odsherred Teater afholder i løbet af 2023 to ’Artist in residence’-forløb. Det første blev afviklet i februar, og nu søger teatret deltagere til forløbet i oktober 2023. Projektansøgning skal være teatret i hænde senest 15. april 2023.

Man vil gerne høre fra aktive unge scenekunstnere, der er interessererede i at udvikle deres kunstneriske tilgang til børn i alderen 3-5 år som publikumsgruppe.  

Odsherred Teater etablerer forbindelsen mellem kunstner og lokale institutioner og børn, så denne kan afprøve idéer, undersøgelser og kunstneriske tanker på målgruppen og bl.a. får mulighed for at danne et lokalt netværk. 

Odsherred Teater tilbyder to ugers ophold med mulighed for kunstneriske undersøgelser i prøvesalen samt kunstnerisk sparring ved teaterleder og -instruktør Leiv Arne Kjøllmoen og teknisk sparring. På teatrets 1. sal er der en lille lejlighed med to værelser, en opholdsstue med køkken, bad og toilet og tagterrasse. Huskunstneren/gruppen modtager et honorar som ”artist in residence’, mens transportudgifter, dagsdiæt samt udgifter til eventuelle materialer bliver dækket. 

Se mere om projekt, ansøgningskrav m.v. på https://www.odsherredteater.dk/open-call-artist-in-residence/  

(Billedet: Odsherred Teater søger scenekunstnere med interesse for målgruppen børn. Og lokker bl.a. med denne illustration…)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne