17. september 2020

OmSorg

I perioden 28. september til 29. november sætter Teatret Riddersalen på Frederiksberg i efteråret fokus på sorg gennem teater, musik og foredrag.

Det sker i samarbejde med Folkekirken på Frederiksberg, Biblioteket Frederiksberg, Musikhøjskolen, og Frederiksberg Museerne, hvor man tilbyder kunstneriske oplevelser, der kan være med til at åbne for svære samtaler, til gavn og virke for både børn og voksne.

Som det præsenteres: 'Vi vil alle gennem vores liv opleve, at vi skal forholde os til sorg. Enten ved selv at være i sorg eller ved at være sammen med andre i sorg. Det kan for mange – både børn og voksne – være svært at sætte ord på sin egen sorg eller være dén, der gerne vil starte en samtale med en i sorg'.

Projekt OmSorg skulle have været gennemført i foråret, men det satte covid-19-pandemien en stopper for. Nu gennemføres det under hensyntagen til de aktuelle retningslinjer for afholdelse af arrangementer.

Alle arrangementer er med fri entre for børn – men af pladshensyn skal der reserveres billet. I programmet, der løbende opdateres med flere arrangementer, er bl.a. scenekunst for børn i form af:  

– 'Historien om V' efter Ekens børnebog ’V’: Børneopera i en co-produktion af ZeBU, Musikteatret Saum og Den Ny Opera i Esbjerg. 22.-23. oktober på Riddersalen

– 'Brødrene Løvehjerte' af André Andersen SOLO 18. oktober i Skt. Lukas Kirke og 13.-14. november på Hovedbiblioteket   

– 'Askepots hvide due' af Måle Fortælleteater. 10. november i Solbjerg Kirke

I programmet er der også kirkegårdsvandringer, interaktive udstillinger, børnegudstjeneste, New Orleans Jazz Begravelsesoptog, samtalesaloner om død og sorg, ’Til middag med døden’ m.v. – alle oprindeligt med i det aflyste projektprogram i foråret. 

Se billetinfo og program: https://riddersalen.dk/omsorg/

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne