25. juni 2023

Nyt familieteater i Nordsjælland

Når der 12. juli bydes velkommen til familiemusicalen ’Robin Hood’ på Fredbogård ved Græsted i Nordsjælland, er det samtidig første udspil fra et helt nyt teater, der passende nok hedder Nordsjællands Teater.

Stifter af det nye teater er Chris Skytte, der flyttede til Tisvilde i 2014 og siden har næret drømmen om at etablere et nyt teater med Gribskov som base. Han er bl.a. uddannet fra Danmarks Show & Teaterskole og har som skuespiller, instruktør og komponist m.v. arbejdet både med film og teater og bl.a. slået sine kunstneriske folder på Louise Schouw Teater, Vendsyssel Teater og Østre Gasværk Teater og skrevet både musicals og børneteater m.v.

Nu gælder det altså en ny forestilling med et nyt teater, og med Gribskov, der er en af Danmarks fem største skove, er netop klassikeren ’Robin Hood’ et oplagt valg. Her har Skytte stået for musikken, mens Mikkel Vadsholt & Thomas Milton står for manuskriptet.

Familieforestillingen, der anbefales til børn fra seks år, har både professionelle medvirkende som skuespillerne René Wormark, Bjarne Henriksen og Matilde Zeuner Nielsen, sangerne Joachim Knop og Henrik Launbjerg m.fl. samt et cast af lokale amatørspillere.

’Robin Hood’ spiller fra 12.-30. juli på en udendørs scene (billettter via Billetten.dk)

Se mere om det nye teater på https://nsjteater.dk

(Billedet: ’Robin Hood’ (her René Workmark som helten selv og Matilde Zeuner Nielsen som Lady Marion) er Nordsjællands Teaters første forestilling. PR-foto)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne