31. maj 2017

Ny teaterscene i Øregaardsparken i Hellerup

I Parken ved Øregaard Museum i Hellerup nord for København har man etableret et nyt friluftsteater i form af en pavillon formet som en kube med poleret stål og dermed overflader, der spejler parkens former og farver. Spillestedet har fået navnet Spejlscenen og her kan alle komme gratis de familieforestillinger, som spilles tre weekender i juni.

Spejlscenen er opført takket være midler fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond for almene Formaal og Gentofte Kommune.

Første forestilling bliver 'Moodys store rejse', skrevet af den somalisk-fødte forfatter Qaali Schmidt-Sørensen. Det er en fabulerende fortælling om dansk kolonihistorie, som er dramatiseret af Caroline Malling Jørgensen, instrueret af Lars Knutzon og produceret i samarbejde med Frilandsmuseet med støtte fra Statens Kunstfond. Og forestillingen er velegnet for børn fra seks år og deres familier.

På hverdage spilles for inviterede skoleklasser fra kommunen, mens der ventes rykind af familie til weekendforestillingerne, hvis spilleplan er: 

Lørdag d. 3. juni kl. 15
 – Søndag d. 4. juni kl. 13 og kl. 15 – Lørdag d. 10. juni kl. 15
 – Søndag d. 11. juni kl. 13 og kl. 15 – Lørdag d. 17. juni kl. 15 – 
Søndag d. 18. juni kl. 13 og kl. 15.

Man kan læse mere om det nye initiativ på www.oregaard.dk under 'Det Sker'.

(Billedet: Instruktør Lars Knutzon og spillere, Mia Sylvester og Heidi Colding-Hansen, under prøverne pål 'Moodys  store rejse'. Foto: Øregaard Museum)

(caj) 

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne