24. september 2021

Ny producent til Udviklingsplatformen

Camilla Gürtler tiltræder pr. 1. november stillingen som teaterproducent på Udviklingsplatformen for Scenekunst, hvor hun skal være med til at løfte organisationens kommende internationaliserings- og bæredygtighedsprojekter. 
Hun er netop hjemvendt til Danmark efter ti år i London og bringer et internationalt netværk med sig, samt erfaring som både kunstnerisk leder for et teaterkompagni, producent, festivalarrangør og fundraiser. 

Camilla Gürtler er uddannet teaterinstruktør fra Drama Centre London og startede teaterkompagniet ’Cut the Cord Theatre’, som de sidste par år har sat Nordisk dramatik og internationale udvekslinger i fokus i London med bl.a. New Nordics Festival og New Nordic Voices. Camilla har desuden arbejdet som fundraiser og er en ISPA Global Fellow 2022. Som festival direktør for New Nordics Festival har hun produceret og faciliteret kunstneriske udvekslinger mellem de nordiske lande og UK, og har samarbejdet med en lang række ambassader, kulturinstitutioner og internationale kunstnere. 

I Danmark har Camilla Gürtler bl.a. arbejdet som freelance fundraiser, dramaturg og koordinator hos Fix&Foxy.

(Billedet: Camilla Gürtler bliver ny producent på Udviklingsplatformen for Scenekunst. Foto: Simone Ballan)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne