5. august 2021

Ny ledelsestrio på Østerbro Teater

Østerbro Teater, der består af Østre Gasværk Teater og Teater Republique / Revolver, får nye chefer.

Østerbro Teater indfører en model, som ligner den, der kendes fra landsdelsscenerne i Aarhus og Odense, når teatrets nuværende økonomi- og administrationschef, Lene Christensen, tiltræder den nyoprettede stilling som administrerende direktør. 

Samtidig får Østre Gasværk Teater og Teater Republique / Revolver hver deres teaterchef fra 1. juli 2022, idet Søren Møller ansættes som teaterchef for Østre Gasværk Teater, og Rikke Hedeager som teaterchef for Teater Republique & Revolver.

Søren Møller har gennem det sidste årti stået bag en forvandling af den danske musicalscene som teaterchef på Fredericia Teater og har produceret store publikumssucceser, men han opsagde sin stilling her i forbindelse med store økonomiske problemer, der endte med teatrets konkurs i marts 2020.

Rikke Hedeager har både i sin tid på Det Kongelige Eventministeriet og som kunstnerisk drivkraft, producent og dramaturg på Revolver vist publikum og anmeldere, at hun mestrer at producere eksperimenterende  scenekunst og bringe nye talenter i spil.
Nuværende direktør for Østerbro Teater, Emmet Feigenberg, var blandt ansøgerne til de nye stillinger, men trak undervejs i processen sin ansøgning om kontraktforlængelse tilbage. Der har vist sig muligheder for hans fremtidige virke, som ser så interessante og lovende ud, at han har valgt at satse på dem. Han fortsætter dog sit arbejde på teatret frem til 30. juni 2022.

(Billedet: Rikke Hedeager, Lene Christensen og Søren Møller udgør nye ledelsestrio på Østerbro Teater. Foto: Østerbro Teater)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne