16. juli 2012

Ny kasket til Tore Müller

Limfjordsteatrets administrator siden 2002, Tore Müller, kan nu føje endnu en post til sit cv, efter at kulturminister Uffe Elbæk (R) har udpeget ham til bestyrelsen i Den Jyske Opera, hvor han  får sæde frem til 31. december 2014.

I forvejen er Tore Müller bl.a. aktiv som SF medlem af kommunalbestyrelsen i Morsø Kommune (siden 2010), ligesom han p.t. er et særdeles engageret medlem af den arbejdsgruppe, der forbereder næste års store festival i april, idet Morsø Kommune er vært for Festival 2013 – med Skive og Thisted kommuner som samarbejdspartnere.

Men nu skal Tore Müller (f. 1973), altså også bruge tid på bestyrelsesarbejdet i Den Jyske Opera, der er Danmarks største turnerende operakompagni og har 65 ansatte og et samlet årligt budget på omkring 50 mio. kr., fordel med støtte fra Kulturministeriet, Aarhus Kommune, egenindtægter, sponsorstøtte m.v.

»Det er virkelig en drømmepost,« siger han om udsigten til at arbejde med en af Danmarks store kulturbærende institutioner.

Og rent musikfagligt er Tore Müller da også klædt på til opgaven, idet han bl.a. har sunget i kor, arbejdet som organist i en snes år og været korleder for en række forskellige kor, de seneste ti år som dirigent for det rytmiske koncertkor Vocal Art.

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne