9. februar 2019

Ny frist til at søge dramatisk arbejdsophold i Canada

NYT: Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst har opslået en pulje for dramatikere til til Banff Playwrights Lab i Canada. Da den oprindelige frist udløb i går, var der ikke kommet ansøgninger. Udvalget har derfor forlænget fristen til den 22. februar.

Hvis du er dramatiker og har lyst til at udfolde dit arbejde sammen med internationale kollegaer og sparringspartnere, så er der mulighed for at ansøge om et arbejdsophold på Banff Playwrights LAB 2019 i Alberta det vestlige Canada.

Der er to residenspladser til rådighed for danske dramatikere, og de vil møde andre dramatikere fra andre dele af verden. Der er mulighed for sparring med dramaturg, og der er skuespillere til rådighed til at afprøve tekst og eventuelt koncept.
Banff Playwrights Lab har hvert år et særligt tema, der knytter sig til dramatikernes ophold. I 2019 er temaet ’Large Scale Projects’. 

Banff Playwrights Lab samler hvert år en større gruppe dramatikere, som i samarbejde med kunstneriske kræfter fra Banff Centre for Arts and Creativity arbejder i residency på centret. Og der har været danskere på residensophold her i de foregående år.
Den danske deltagelse støttes med midler til rejse, lokal transport, honorar samt kost/logi og arbejdsfaciliteter på Banff Centre.

Ansøgningsfristen er nu 22. februar og dramatikere, der er en del af det danske professionelle scenekunstmiljø kan søge.

Det er Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, der vurderer de indkomne ansøgninger.  

 Læs mere om Playwrights Lab 2019
Læs mere om kriterier og ansøg her 

(Billedet: Shaw Amfphiteatre i Banff Centre for Arts and Creativity i Alberta i det vestlige Canada – hvor der er to residenspladser til danske dramatikere. Foto: Rita Taylor)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne