29. april 2013

Nu hedder det også TeaterRabat.dk

For nogle sæsoner siden valgte de fem store københavnske teatre – samlet under Det Københavnske Teatersamarbejde – at forlade en ellers velfungerende fælles abonnements- og billetformidlingsordning med Teaterbilletter.dk for i stedet at oprette BilletBillet.dk.

Håbet var, at enegangen ville give større billetsalg til de fem teatre, men det skete ikke, for mange teatergængere var bl.a. irriteret over ikke at kunne få lov til at vælge abonnementsforestillinger fra alle teatre.

Siden er samarbejdsrelationerne mellem de to formidlingsordninger genoptaget, og det kulminerer, når der i morgen, 30. april, åbnes for et ny fælles salgssite, TeaterRabat.dk

Det betyder, at BilletBillet.dk og Teaterbilletter.dk fremover opererer med samme billetsystem og fælles salgsplakatform, idet den fælles billetoperatør, Billetten A/Sm har løst den tekniske opgave, der gør det muligt for publikum at handle på alle tre sites.

Det tættere samarbejde kan også ses i det nye fælles sæsonkatalog, der har forladt vende-katalog-modellen til fordel for en fortløbende model med alle teatrene.

Og kunder, der ikke køber billetter på nettet, kan stadig opnå TeaterRabat ved at udfylde en kupon i kataloget.

Se mere på www.teaterrabat.dk – fra 30. april.

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne