10. oktober 2013

Nordisk puls – i Odense

Et nyt og spændende tiltag ser dagens lys i Odense om trekvart års tid, idet ASSITEJ Danmark meddeler, at man sammen med Nørregaards Teater vil afholde PULS Festival fra 15.-17. juni 2014.

Festivalen vil udgøre en del af Nordiske Scenekunstdage, som over 11 dage i Danmarks fire største byer sætter fokus på scenekunsten i Norden. men i Odense vil der altså være fokus på den professionelle scenekunst for børn og unge, og festivalprogrammet tænkes fyldt med op til en lille snes forestillinger, halvdelen fra Danmark og halvdelen fra de øvrige nordiske lande. Dertil kommer seminarer og debatter m.v. med det nordiske perspektiv.

PULS Festivalen kan dermed blive en del af det nordiske samarbejde omkring børne- og ungdomsteater, der i perioder har været særdeles aktivt og hvor de nordiske ASSITEJ-centre har spillet en væsentlig rolle.

Som festivalnavnet antyder, handler det om at tage PULSEN på scenekunsten for børn og unge i Norden med spørgsmål omkring aktuelle og trendsættende tendenser, erfaringsudveksling, samarbejdsprojekter m.v.

Nu skal arrangørerne i gang med at finde gode og relevante forestillinger og diskussionstemaer, som ASSITEJ's medlemmer indbydes til at deltage aktivt med.

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne