25. april 2018

Nominerede til Årets Reumert offentliggøres 30. april

Navnene på de nominerede til Årets Reumert-priserne 2018 bliver offentliggjort mandag 30. april – og det sker som sidste år direkte og løbende fra Reumert-juryens nomineringsmøde på Facebook og Twitter.

Der uddeles priser inden for 16 kategorier med tre nominerede personer eller forestillinger inden for hver kategori. Desuden uddeles en Årets Hæderspris og Talentpriser.

Reumert-juryen består af 15 personer i skikkelse af teaterkritikere, kulturjournalister og markante kulturpersonligheder inden for branchen – og her finder man bl.a. to af Teateravisens anmeldere, Anne Middelboe Christensen og Henrik Lyding. Desuden indgår Christian Have (æresmedlem og ikke stemmeberettiget) samt tre repræsentanter for Bikubenfonden, der indstiftede Årets Reumert i 1998 for at sætte fokus på scenekunsten.

Selve prisuddelingen foregår i år i Skuespilhuset lørdag den 9. juni, hvor prismodtagerne offentliggøres, mens Årets Talenter bliver offentliggjort i tiden inden prisuddelingen.

Der er ikke billetsalg til prisuddelingen i Skuespilhuset, men det er muligt at følge prisuddelingen via livestreaming.  

Se mere om Reumert-rpiserne, juryen m.v. på www.aaretsreumert.dk

(Reumert-statuetten skal atter finde en række modtagere, når Årets Reumert afvikles 9. juni i Skuespilhuset. Foto: Büro Jantnzen) 

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne