12. august 2011

Niels Andersen skal styre Danish+

Det århusianske børneteater Gruppe 38 tog i april 2008 initiativ til en international  showcase-festival for udenlandske festivalarrangører, der her fik mulighed for at se dansk børneteater i (primært) engelske udgaver for således bedre at kunne vurdere både kunsten og en mulig invitation til turneer og festivaler i deres hjemlande.

Danish+ blev arrangementet kaldt, og det fik sin anden udgave i maj 2010, inkl. en konference om kunstnerisk kvalitet i scenekunst for børn og unge – som blev kaldt Quality+.

Til foråret afvikles så tredje udgave af den biennale showcase, som arrangørerne gerne vil have gjort til endnu mere kendt i ind- og udland. Det skal den nye project manager hjælpe med til, og opgaven er lagt i hænderne på Niels Andersen, der som forhenværende leder af Svalegangen og projektleder for seneste udgave af teaterfestivalen ILT11 både er kendt med aarhusianske og internationale teaterforhold.

Den 61-årige Niels Andersen har også et hav af andre scenekunstprojekter bag sig, inkl. hæderspriser for samme, og så er han i øvrigt også næstformand i den relativt nye udgave af Scenekunstudvalget, der skal sidde fra 2011-15.

Men nu gælder det altså arbejdet hos Gruppe 38 som planlægger og udvikler af Danish+, der afvikles fra 6.-9. maj 2012.

Læs mere på www.danishplus.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne