18. januar 2023

Netværksmøde for komponister og lyddesignere i teaterbranchen

Komponisten og lyddesigneren Thomas Dinesen, der er velkendt for sit arbejde i en lang række succesrige børne- og ungdomsforestillinger, har i samarbejde med interesseorganisationen DPA taget initiativ til at etablere et fagligt netværk for komponister og lyddesignere, som arbejder i teaterbranchen. 

Formålet med netværket er at fremme erfaringsudveksling, vidensdeling og sparring i forhold til faglige udfordringer og virkningsfulde fremgangsmåder. 

Kickstarten for det faglige netværk bliver et møde 8. marts 2023 kl. 16-18 på teatret Anemonen.Der vil blive serveret mad og drikke til mødet, som bliver faciliteret af Thomas Dinesen. Alle medlemmer af Koda kan deltage i netværksmødet.

Man håber selvfølgelig på stor deltagelse fra de mange komponister og lyddesignere, som er i branchen. De arbejder på især de mindre teaterscener og med turnerende teatre og står ikke særligt stærkt, når det kommer til aftaler med deres arbejdsgivere om bl.a. rettigheder, løn og arbejdsmængde, da der ingen overenskomster er lavet på området for denne faggruppe.  

DPA (Danske Populær Autorer), der blev grundlagt i 1918 og bl.a. var med til at stifte Koda i 1926, har som medlemmer sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere.

Info: Møde 8. marts 2023 kl. 16-18 på teatret Anemonen, Suhmsgade 4, 1125 København K. Tilmelding: Send en mail til karoline@dpa.org.

(Billedet:  Der indkaldes til opstartsmøde 8. marts for et fagligt netværk for komponister og lyddesignere i teaterbranchen. Illustration: Thomas Dinesen)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne