26. januar 2019

Netværksmøde for børnekulturformidlere

Teatercentrum, Dansehallerne og LMS (Levende Musik i Skolen) har siden 2009 arbejdet sammen om konkrete projekter og udvikling af samarbejdet mellem kunst og skole. Samarbejdet foregår bl.a. under navnet KulturPartner og består ikke mindst i projekterne KulturPakker og KulturCrew.

Nu inviterer KulturPartner til netværksmøde 27. februar 2019 med følgende velkomst: 

'Det er for dig, der har kunst for børn som en væsentlig del af dit arbejde – fx som skabende kunstner, producent, formidler m.m., inden for musik, teater og dans. Det kan være i forhold til skolen eller andre sammenhænge. Vores udgangspunkt er, at følgende spørgsmål har fælles interesse for de performative kunstarter: 

– Er der noget særligt, der kendetegner kunst til børn og unge? 

– Hvad er kunstnerisk kvalitet?

– Hvordan er vilkårene for produktion af kunst til børn og unge?' 

Det er planen, at man på netværksmødet vil tage temperaturen på, hvilke behov de forskellige kunstneriske miljøer har for at lære af hinanden, erfaringsudveksle og samarbejde – og hvordan arrangører som de tre KulturPartner-partnere evt. kan spille en større rolle for at fremme processen.

På programmet for netværksmødet er bl.a. indlæg fra Sara Topsøe-Jensen (kunstnerisk leder af egnsteatret Carte Blanche og tidligere medlem af Scenekunstudvalget); Gitta Malling (leder af Limfjordsteatret og tidligere formand for Teatrenes InteresseOrganisation) og Ebbe Høyrup (koncertdirektør i LMS). 

Netværksmødet er med gratis deltagelse og der serveres te, kaffe og kage.

Tid og sted: Onsdag den 27. februar 2019 kl. 14 – 17 i Lille sal, Rytmisk Musikkonservatorium, Leo Mathisens Vej 1, 1437 København K 

Tilmelding: Senest 4. februar 2019 via dette link: kortlink.dk/weyw

Evt. spørgsmål: Kontakt Ulla Gad uga@dansehallerne.dk, 2860 3568 

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne