13. februar 2023

Nedtælling til Aprilfestival

Om lidt over to måneder er der Aprilfestival i Syddjurs Kommune (21.-23. april), hvor over 100 teatre og deres omkring 170 forestillinger invaderer værtskommunen til tre dages festival.

Planlægningen af den forkortede festival er i fuld gang både hos Syddjurs og hos arrangørerne på Teatercentrum. Helt konkret er programlæggerne Dianna Telling og Katrine Hüttemeier i fuld gang med at placere de 170 forestillinger på de forskellige spillesteder i Rønde og Ebeltoft, der udgør det todelte festivalcentrum – ganske som ved den afsluttede weekend ved Aprilfestival i kommunen i 2018.

Alle forestillinger opføres to gange i løbet af festivalweekenden og alle godt 350 forestillinger er gratis – men kræver dog billetter.

Programlægningen er håndholdt præcisionsarbejde, for det er ikke lykkedes at få en digital model på banen– selv DTU’s computere måtte give op for en hal snes år siden. Men det endelige program overføres naturligvis til digital form, og vil senere kunne studeres på festivalens hjemmeside (www.aprilfestival.dk) – mens bestilling af billetter kan ske fra starten af april.

Se artikel om Aprilfestival 2023 -og historien om tidligere forkortede festivaler. 

(Billedet: Dianna Telling og Katrine Hüttemeier arbejder med programmet til Aprilfestival i Syddjurs. Foto: Søren K. Kløft)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne