8. oktober 2012

Mungo Park lader de unge dyste

Fra 19.-21. oktober 2012 afvikler Mungo Park endnu en ’TeaterBattle’, hvor unge fra hele landet mellem 15-25 år kæmper mod hinanden med deres teatertalent som indsats.

Den særprægede teaterkonkurrence er angiveligt den eneste af sin slags i Danmark og    endnu et eksempel på de mange inkluderende begivenheder, som landets teatre lancerer for at få ungdommen i tale.

Man deltager i grupper på to til personer med en forestilling på max. ti minutter, og vinderpræmien for ’Bedste Forestilling’ er 25.000 kr. – venligst sponsoreret af Tuborgfondet – men der er også præmier til ’Bedste komik’, ’Bedste æstetik’, ’Bedste koncept’, ’Bedste teknik og timing’ og ’Bedste skuespillerpræstationer’.

’Talentudvikling er en del af Mungo Parks DNA. Med TeaterBattle giver vi rodnettet under dansk teater en gang gødning, og vi er utroligt spændte på, hvilke vækster der spirer frem’, lyder det fra Mungo Parks direktør, Martin Lyngbo, i en pressemeddelelse.Køge, Allerød og Gladsaxe kommuner finansierer TeaterBattle sammen gennem den regionale kulturaftale Kulturmetropol Øresund. Køge bliver derfor værtsby for TeaterBattle i 2013 og Gladsaxe bliver det i 2014.

Men lige nu gælder det altså 2012-udgaven. Der vil være fri adgang til forestillingerne i løbet af de tre dage og til finalefesten, som afholdes søndag 21. oktober om aftenen. Der skal dog reserveres billetter til de enkelte dage samt finalefesten.

Læs mere på www.teaterbattle.dk

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne