23. september 2011

Mor er bare den bedste at snakke teaterfag med

Det hårde liv i et turnerende børneteater behøver ikke at dæmpe interessen for faget for de professionelle scenearbejderes børn.

Se nu bare lige nedenstående, der er sakset fra en stor portrætartikel i Vesterbrobladet i København. For ni-årige Laura Eskesen har det ikke fra fremmede, når hun går på scenen på Det Ny Teater som den skrappe gadetøs Pepper i musicalen ’Annie’, der havde premiere 14. september.

Hun er nemlig datter af Pernille Carlsen, den ene af de to ledere af børneteatret Carlsen & Ko. og selv udlært skuespiller fra Statens Teaterskole.

Laura har to søskende, der også er teater- og musikglade. Ifølge Vesterbrobladet synes Laura, at instruktør Daniel Bohr er rigtig god, men at intet kan slå mor Pernilles måde at drøfte teaterfagets krinkelkroge på.

Laura Eskesen har tidligere spillet så forskellige personager som (model og forfatter) Rene Toft Simonsen og (bordelmutter og kendis) Anni Fønsby – altså da de var børn og i tv-dramatiserede portrætudsendelser.

Og skal hun så være skuespiller. Næh – i første omgang går drømmene på at blive læge. Lige nu bruger hun tiden udover rollen på Det Ny Teater som elev på Skt. Annæ-skolen, hvor musik og sang er i særdeles høj kurs. Desuden går hun til trækbasun og fodbold… 

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne