11. oktober 2011

Mød en dramatiker

I aften, tirsdag den 11. oktober kl. 19,30,  indleder Forsøgsstationen en ny runde af 'Dramatikeren har ordet' – og første ordfører bliver Claus Flygare. Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Claus Flygare er udover at være dramatiker også skuespiller, instruktør og tekstforfatter samt medstifter af og teaterleder på Mammutteatret. I 2008 modtog han Reumert-prisen (sammen med Kari Vidø og Lars Kjeldgaard) som årets dramatiker. 

Forsøgsstationen på Sdr. Boulevard i København vil med arrangementet ’Dramatikeren har ordet’ sætte fokus på dramatikerens arbejde og specielle arbejdsproces.

Næste ''Dramatikeren har ordet'-arrangement er 8. november med Aleksa Okanovic, mens der næste år bl.a. er planlagt møder med Jokum Rohde (10.1), Vivian Nielsen (14.2), Andreas Garfield (13.3) og Maj Rørbæk Damgaard (10.4).

Desuden indgår andre former for arrangementer i rækken, bl.a. 'Speeddating for dramatikere og producenter' 13. december.

Arrangementsrækken ’Dramatikeren har ordet' er støttet af Statens Kunstråds Litteraturudvalg og Foreningen af Danske Dramaturger.

Mere på www.forsoegsstationen.dk

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne