9. juni 2022

Mød den klodsede Super Ole…

I foråret 2021 blev Billund Kommune sammen med Det Flyvende Teater tildelt støtte fra Statens Kunstfonds Huskunstnerordning til projektet 'Super Ole', navnet taget fra LEGO's opfinder (Ole Kirk Kristiansen) – og ja, der indgår skal legoklodser i både projekt og afsluttende forestilling.

Projektet har bl.a. indbefattet teaterundervisning, workshops m.v. med lokale skoleklasser og sluttes nu af med en teaterforestilling med samme titel, ‘Super Ole’, instrueret af Giuseppe Bonifati, kunstnerisk leder af Det Flyvende Teater, med tekst og dramaturgi af den italienske dramatiker Roberto Cavosi og med skuespillerne Mikael Helmut og Lide Martinez Abaigar.

Der er forestillinger for skoler 23. juni kl.  13.00 og 15.00 i Billund Centret, mens den officielle verdenspremiere er samme sted fredag 24. juni kl. 19.00 (og lørdag 25. juni kl. 19.00). Med gratis entré – kræver dog tilmelding. Og en angivet aldersgrænse på 7 år.

BILLETTER: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/8z4hqk6qig

Plottet kort: Super Ole er en absolut antihelt, som kæmper med en pige, anbragt på et børnehjem, som på traumatisk vis har mistet sine forældre. Klods efter klods får Super Ole os til at elske Simone så meget, så ville enhver af os gøre alt for at adoptere hende.

(Billedet: Mikael Helmuth som Super Ole og Lide Martinez Abaigar som Simone i ‘Super Ole’. Foto: Linda Sugataghy)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne