23. marts 2010

Minifestival på Teatret Fair Play

Den københavnske teatergruppe Batida har netop afviklet sin biennale festival, ’Teater fra Månen’, med 11 gratis opførelser af otte af teatrets egenproduktioner.

Og nu følger Teatret Fair Play i Holbæk så trop med en fire-dages festival med egne forestillinger fra 20.-23. april – hvilket vil sige i umiddelbart forlængelse af årets store festival i Esbjerg.

Konceptet her er dog noget anderledes, idet Fair Play dels afvikler lukkede forestillinger for et inviteret publikum af skoleledere, skolebestyrelser og forældreråd, mens der tages entre til de offentlige forestillinger.

Ideen med de lukkede forestillinger er at give forældre mulighed for selv at se noget af det teater, som deres børn præsenteres for på deres skole – og i forlængelse heraf evt. at lave arrangementer, hvor forældrene kan diskutere forestillingernes indhold og tematik.

Festivalen består af Fair Plays tre aktuelle forestillinger, ’Vores forestilling om Sara’, ’Det fortryllede armbånd’ og ’Hemmeligheden’. De to første er anmeldt her på portalen.

Information om festival, program, billetter m.v hos pr- og kommunikationsmedarbejder Maria Lilholt-Grøne (tlf. 59 43 85 95 – maria@fairplay.dk
) og på www.fairplay.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne