8. maj 2016

LULLABY i Dansekapellet og Operaen

Koreograf Mark Philip fra Uppercut Danseteater står bag en stor community-dance-forestilling, 'LULLABY', der er et samarbejde mellem Det Kgl. Teater og Uppercut Danseteater og tillige er en del af det store, landsdækkende 'Ta' fat om dansen'-projekt, der har til formål at give mennesker i alle aldre og samfundslag mulighed for at møde dans under vejledning af professionelle dansere.

Og det må man sige, at 'LULLABY' er et godt eksempel på. Her er de medvirkende musikere fra Det Kgl. Kapel, professionelle dansere, breakdanserne Youngstars, dansere på 60+ år fra København NV og Nørrebro samt unge fra Nørrebro, Brøndby og Nordvest.

Forestillingen kan ses af alle fra fire år og op.

En pressemeddelelse fortæller, at 'LULLABY handler om søvn og drømme, om nærvær og tryghed, men også om når søvnen udebliver og man ligger alene i mørket med sine tanker. Med afsæt i danskernes yndlingsvuggeviser præsenterer 'LULLABY' dem i helt nye fortolkninger med masser af musik og dans.

Forestillingen kan opleves i Dansekapellet – hvor den spiller søndag den 22. maj kl. 15,00 og kl. 17,00. Der er et begrænset antal billetter, som til gengæld er gratis efter det velkendte først-til-mølle-princip – og først uddeles på selve spilledagen.

Der er også gratis adgang til forestillingen i Operaens foyer søndag den 29. maj kl. 12,00, hvor der ikke er tilmelding, men hvor man bare kan møde op.

Se mere om 'LULLABY' på Dansekapellets hjemmeside.

Se film om forestillingen LULLABY

Man kan læse mere om 'Ta' fat om dansen' – der er et treårigt projekt i samarbejde med seks lokale/regionale dansefyrtårne – på projektets hjemmeside: www.tafatomdansen.dk

(Billedet: Udsnit af plakat for community-dance-forestillingen 'LULLABY')

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne