9. februar 2020

Louise Stenstrup er stoppet som direktør i Dansk Teater

Branche- og arbejdsgiverorganisationen Dansk Teater blev etableret i juni 2018 som en fusion af TIO (Teatrenes Interesseorganisation) og DTF (Danske Teatres Fællesorganisation), og Louise Stenstrup blev pr. 1. august samme år organisationens direktør.

Nu har hun meddelt, at hun fratræder som direktør efter uenighed med bestyrelsen. Ifølge nyhedsportalen ISCENE har hun haft et ønske om flere ressourcer for sekretariatet, som bestyrelsen ikke har kunnet imødekomme, og ifølge Kulturmonitor.dk er hun allerede fratrådt.

'Jeg har besluttet at opsige min stilling som direktør i Dansk Teater
Det har været en fantastisk oplevelse at få lov til at være med til at bygge en ny organisation op og lykkes med at få sat scenekunsten og kulturen på både den offentlige og politiske dagsorden. Men efter en årrække i nye og mindre organisationer har jeg valgt at give stafetten videre og selv se i retning af et sted med lidt flere kræfter'
, skriver Louise Stenstrup selv om situationen på Facebook.

Louise Stenstrup (f. 1980) er uddannet cand.scient.anth. fra Københavns Universitet (2007) og har diplom i strategisk kommunikation fra Danmarks Journalisthøjskole (2013). Hun var med til at stifte Justitia i august 2014. Før det har hun blandt andet arbejdet som fuldmægtig i Fødeministeriet (2008-10) og som kommunikationschef hos tænketanken CEPOS (2011-2014).

(Billedet: Louise Stenstrup er fratrådt som direktør for Dansk Teater. Foto: Mathias Olander)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne