12. oktober 2017

Live Art for Børn 13.-15. oktober

Liveart.dk blev grundlagt i 2004 for at udvikle miljøet for live art og performancekunst i Danmark og har siden organiseret en halv snes internationale festivaler for børn og voksne og over 40 andre events.

Fra 13. til 15. oktober 2017 afvikles endnu en Live Art for Børn – performancefestivalen finder sted hos teatret Sort/Hvid, der nu residerer Staldgade 26, 1699 København V.

Den 13. oktober er festivalen en del af Københavns kulturnat, og der er adgang med kulturnatpas fra kl. 18-22, de to følgende dage, 14. og 15.oktober, er festivalen gratis og åben fra kl. 12-16 begge dage, hvor man kan gå til og fra.

Live art er en form for performancekunst, hvor børnene involveres direkte i projekterne.

På programmet står aktiviteter i form af kunst, installationer, workshops m.v. – og med navne som  Goodieparl & Venner; Florian Feigl; Daniel Nordbach og Henrik Vestergaard; Lilibeth Cuenca Rasmussen og Ôrn Alexander Åmundason.

Man kan se program og mere information på: https://liveart.dk/da/sh-2017/

Se også Mette Garfields artikel om Live Art for Børn: 'Børn er perfekte kulturresearchere'

(Billedet: Børn i aktion hos Goodiepal, der er et kunstnernavn for den færøske musiker og performancekunstner Parl Kristian Bjørn Vester. Foto: Ellen Friis/Live Art)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne