6. juni 2020

Laura Ramberg stopper på Husets Teater

Husets Teaters administrative leder, Laura Ramberg, fratræder pr. 1. juli sin stilling, som hun har haft siden 2016. Jens Albinus fortsætter som kunstnerisk leder og konstitueres fremadrettet som daglig leder med ansvar for teatrets allerede planlagte repertoire. 

'Teatret står på et stabilt fundament og jeg er meget glad for de resultater Laura og jeg i fællesskab har opnået. Jeg takker hende for fire gode år og ønsker hende al held og lykke på hendes videre færd', lyder det fra ham i en pressemeddelelse.

Laura Ramberg var tidligere adm. leder af CafeTeatret, nu Sort/Hvid fra 2011-15 og har bl.a. været produktionsleder og producent for Cantabile 2, Golden Days, Øksnehallen, Malmø Stadsteater og Bellevue Teatret.

I netop Teateravisens regi skal det også lige med, at hun er datter af Anders Ramberg, der i mange år huserede i dansk børneteater som dramatiker, instruktør og teaterleder (Jako-Bole Teatret i Aalborg), ligesom han 1991-94 var formand for BørneTeaterSammenslutningen (BTS).

(Billedet: Laura Ramberg, bachelor i dramaturg fra Aarhus Universitet og uddannet fra produktionslederlinjen på Statens Teaterskole, fratræder som adm. leder af Husets Teater og vil nu 'kaste sig over andre projekter'. Foto: Husets Teater)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne