7. april 2015

Laura Ramberg ny leder af Dansk ITI

Laura Ramberg, der 1. april 2015 stoppede som administrativ leder af Sort/Hvid – der tidligere hed CafeTeatret – fortsætter som leder af Dansk ITI, der er den danske afdeling af den en verdensomspændende organisation International Theatre Institute, der arbejder for at fremme international udveksling af viden og praksis inden for scenekunst.

Med i lederjobbet hos Dansk ITI er også vedligeholdelse og varetagelse af IVDS, den internationale vidensdatabase for dansk scenekunst, der opsamler teatres og teaterfolks erfaringer om det at arbejde internationalt, turneaktiviteter i udlandet m.v.

Laura Ramberg (foto) afløser Susanne Danig, der har valgt fremover at  koncentrere sig om coaching og rådgivning via sit firma (se www.danig.dk). Hun beholder dog sin post i ITI's komite International Festival Forum, og vil derfra formidle information om diverse festivalting ude fra verden.

Laura Ramberg har en bachelor i dramaturg fra Aarhus Universitet og en uddannelse fra produktionslederlinjen på Statens Teaterskole (1999-2003). Hun var adm. leder på CafeTeatret 2011-15, ligesom hun har været bestyrelsesmedlem i CPH Stage. Før da var hun bl.a. produktionsleder og producent for bl.a.  Cantabile 2, Golden Days, Øksnehallen, Malmø Stadsteater og Bellevue Teatret.

Og så skal det da lige med i netop dette forum, at hun er datter af Anders Ramberg, der i mange år huserede i dansk børneteater som dramatiker, instruktør og teaterleder (Jako-Bole Teatret i Aalborg), ligesom han var formand for BørneTeaterSammenslutningen (BTS) i en årrække.  

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne