10. januar 2018

Kundegebyr på billetsalg

Fra salgsstart for sæson 2018/19, den 25. april 2018, indføres der kundegebyr på billetsalg via Teaterbilletter.dk.

Scenit, der står bag formidlingsordningen, meddeler, at man længe har holdt billetsalget gebyrfrit, men at der er mange administrative og tekniske udgifter forbundet med at drive hjemmesiden og med at leve op både til persondataforordningen og publikums krav til nemt online-køb.

Forud for beslutningen har der været mange diskussioner både i følgegruppen, i samarbejdet med BilletBillet og i bestyrelsen om kundegebyrer ved salg på teaterbilletter.dk i det forgangne år.

Man er altså nu blevet enige om at indføre gebyrer ved onlinesalg på teaterbilletter.dk fra salgsstart for sæson 18/19. Gebyrerne vil gælde alle forestillinger i salg fra den dato – inkl. forestillinger tilknyttet sæson 17/18.

Scenit meddeler, at man har stort fokus på at kundegebyret ikke må skade billetsalget, og derfor er der bl.a.  friholdelse af billetgebyrer på Ung gruppe-billetter, som primært retter sig mod skoler, børnehaver m.fl. Der kommer desuden reduceret gebyr på billetter under 80 kr.

Kundegebyrer på Teaterbilletter.dk:

Alle priser inkl. moms

Kr.

Ordregebyr pr. ordre uanset billetantal

5,-

Gebyr pr. billet >=80 kr.

10,-

Gebyr pr. billet <80 kr.

5,-

Ung gruppe/skolebilletter

0,-

Fribilletter

0,-

Tilkøb (mad, drikke osv.)

0,-

Ordregebyret skal dække løbende drift af hjemmesiden, som er en fælles udgift for Scenit og BilletBillet. De øvrige kundegebyrer vil blive fordelt mellem de to organisationer i forhold til det reelle salg, hedder det i en meddelelse fra Scenit.

(Billedet: Billetkøbere kan se frem til gebyr på salg via Teaterbilletter.dk. Foto: Teaterbilletter.dk)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne