2. juni 2012

Kulturmøde på teatret

Der er gratis adgang for alle, når Aarhus Teaters Store Scene fredag den 8. juni 2012 danner ramme om en dag og aften med teater, dans, musik, rap og performance.

Det sker, når Aarhus Teater og Opgang2 Turnéteater inviterer til kulturfestivalen JALLA:5. Om eftermiddagen afholdes desuden ’Fyraftenssalon’ – en stor konference om kunst og demokrati. Der er gratis adgang for alle.

Opgang2 Turnéteater har tidligere afholdt JALLA:-festivaler i bl.a. Foreningernes Hus i Gellerup og Musikhuset, men er denne gang blevet inviteret indenfor på Aarhus Teater. Derfor er titlen på JALLA:5 også ’Nye Scener – Nye Horisonter’.

Opgang2 Turneteater er ikke mindst kendt for sine integrationsforestillinger, der er målrettet mødet mellem forskellige kulturer, og på JALLA:5 vises på to produktioner, familieforestillingen ’Hvor regnbuen ender’ (8-12 år og voksne) og undomsforestillingen ’Gidslet’ (fra 14 år), der begge er blevet anmeldt her på portalen.

Desuden bydes der på dans,  musik – herunder rap fra Cha-D og  Too Much Trouble samt performance fra Opgang2 Turnéteaters Talenthold. Det sker altsammen på Store Scene

Fyraftenssalonen om kunst, kultur og inklusion anno 2012, hvor ti oplægsholdere vil komme med indspark til kulturdebatten om, hvad kunst er, skal og kan, finder sted fra kl. 15.30-17.30 i Kampmann Salen på Aarhus Teater. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig og kan ske på info@opgang2.dk eller 8613 2505 (hverdage 9-15).

Se hele programmet for JALLA:5 her

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne