20. august 2016

Kulturhavn 26.-28. august

Sidste weekend i august fylder Kulturhavn-festivalen atter havnemiljøet med udvalgte aktiviteter. Omkring 100 københavnske foreninger og kulturelle aktører står bag ca. 250 gratis arrangementer en halv snes forskellige steder i Københavns Havn.

Teateravisen.dk er blevet opfordret til at give det gode initiativ et par ord med på vejen og har gennemtrawlet programmet for liiige at finde noget, der matcher portalens fokus på professionel børneteater.

Nu ER Kulturhavn så langt fra en teaterfestival – dem er der som bekendt rigtig mange af i forvejen – så det eneste scenekunstagtige i programmet er vist Teater Tapas på Teaterøen
søndag 28. august fra kl. 16-20. Det er et koncept, hvor publikum kan nyde små forestillinger, hvor scenekunstnere, garvede såvel som mere uprøvede, spiller på forskellige små scener rundt om på Teaterøen, og publikum kan gå fra scene til scene, som de har lyst. Hver forestilling varer max 15 minutter og spiller for max 15 publikummer ad gangen. I anledning af Kulturhavn er der så til gengæld gratis entré til forestillingerne.

Men ellers er der jo meget andet, som der står 'børn' på, og Kulturhavn har som noget nyt oprettet et såkaldt Børneland ved Operaen, hvor der bydes på en række  aktiviteter i form af kreative værksteder med teater, musik, undervisning i ballet og i dans fra alverdens lande m.v. Alt sammen ganske gratis.

Man kan se mere om tider og steder og aldersgrænser m.v. på www.kulturhavn.kk.dk

(Billedet: Kulturhavn 2016 lægger til kajs 26.-28. august)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne