20. april 2011

Kulturens Brobizz 5. maj

Ørescenen er et projekt, der er blevet etableret for at skabe et fundament og et netværk for formidling af scenekunst for børn og unge i Øresundsområdet. Det blev initieret af ASSITEJ Sweden og løber året ud – og er en udløber af ASSITEJ’s verdenskongres og tilhørende scenekunstfestival, der afvikles fra 20.-29. maj 2011.
Nu inviterer Ørescenen så til en workshop for de fælles interessenter, der udgøres af arrangører og producenter af scenekunst for børn og unge.
’Kulturens Brobizz: To be or not to be – at kommunikere i scenekunstverdenen, lyder overskriften på arrangementetm der afvikles 5. maj 2011 fra kl. 15-19 i Malmø, og atså har kommunikation, publikumsudvikling og markedsføringsstrategier på dagsordenen.
Oplægsholdere er Mette Langeberg Lund, der har arbejdet på festivalen Golden Days og Det Kgl. Teater samt Frederik Stjernefeldt, der er projektleder på Imperiet, der har lavet opgaver for bl.a. Hungerprojektet, Kung Markatta, Malmø Stadsbibliotek og Malmø Opera.
Det er gratis at deltage i workshoppen, der finder sted i Malmø 5. maj kl. 15-19 i Stapelbäddparkens nye lokaler, Stora Varvsgatan 15, bus 3 fra Malmø station, holdeplads Dockan. Gratis bus fra København.
Mere information og tilmelding (senest 2. maj) på www.orescenen.com

Information om ASSITEJ’s verdenskongres og scenekunstfestival på www.assitej2011.info

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne