19. maj 2018

Kultur- og teaterliv i haverne

I forbindelse med CHP Stage (31.maj -9. juni) og FRBDAGE (8.-10. juni) sørger Riddersalen og Revymuseet for liv i de historiske haver langs kulturstien i Allegade på Frederiksberg.

Der bydes på gadeteater, kabaret, teaterloppemarked, byvandringer, fællesdans, musik, langtursmiddag og byvandringer – og ganske meget af det er ganske gratis og for alle aldre.

Riddersalen selv dækker for fjerde år i træk op til udendørsforestilling 3.-22. juni ved den smukke kiosk på plænen foran teatret – i år med 'Jordemoder til tiden' (anbefales fra 5 år), hvor Ragnhild Kaasgaard og Signe Birkbøll (sidstnævnte står også for manuskriptet), fortæller om alle de børn, som nogensinde er født på Frederiksberg og som de har taget imod…

Riddersalen er også vært, når Dansk Rakkerpak indtager Lorrys have 6.-7. juni med deres nye gadeteaterforestilling, 'Life is good' (anbefales fra 6 år) – en komisk tragedie om venskab.

Begge er med gratis adgang – ganske som ved CPH Stages store Teaterloppemarked i haven foran Revymuseet, som Riddersalen er vært for 2. juni og hvor det er muligt at købe kostumer og rekvisitter fra en lang række teatre.

Der er dog også entrebelagt scenekunst for unge og voksne i de hektiske dage i juni, hvor Riddersalen lægger teatersal til to CPH Stage-forestillinger: Først  'Kærlighedshistorier' fra 2.-8. juni – Mathilde Passer og Martine Levinsens afgangsforestilling fra Den Danske Scenekunstskole i Aarhus – og siden 8.-9. juni 'Kærlighed, morfin og mirakler' – et gæstespil fra Thurø Musikteater om Edith Piafs liv.

Dertil kommer altså bl.a. musik (med trådløse høretelefoner!), fællesdans m.v. – med fri entre – i haverne foran Riddersalen og Revymuseet.

Se hele programmet for aktiviteterne i og omkring Lorrys have på: https://riddersalen.dk/mere-liv-i-lorrys-have/

(Billedet: Teaterloppemarked, gadeteater med Dansk Rakkerpak og Kiosk-forestilling med Riddersalen er blandt de gode tilbud i Lorrys haver i starten af juni. Foto: Riddersalen/Dansk Rakkerpak)

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne