29. november 2010

Kongeligt børneteater med rabat

Catherine Poher har med fire Reumert-priser (den ene gang for to forestillinger) vist flaget i dansk børneteater. Nu er hun så blevet engageret af Det Kgl. Teater, hvor hun har videreført sin billedmalende måde at lave vedkommende teater på. Forestillingen ‘På den anden side’ har Nationalscenens egen Maria Rossing i hovedrollen og er en familieforestilling, der rækker fra 6 til 100 år.

Catherine Poher har stået for både ide og iscenesættelse til ‘På den anden side’, der spiller på Portscenen i Skuespilhuset fra 3. december til 7. januar.

Forestillingen hylder myter, eventyr og historier fra den fælles kulturarv og er ifølge Catherine Poher selv en alternativ juleforestilling. Til gengæld sørger Skuespilhuset for mere traditionel julehygge i foyeren i forbindelse med forestillingerne lørdag 4. og 11. december, hvor man fra kl. 15-17 kan høre skuespilleren Henrik Kofoed fortælle julehistorier, mens baren tilbyder æbleskiver og aldersrelateret gløgg…

Det Kgl. Teater har i forbindelse med Pohers debut på Nationalscenen lavet et tilbud til børneteateravisen.dk’s læsere, således at der er 20 procent rabat på voksenbilletter til forestillingen.

For at få voksenbilletter med 20 procents rabat, skal man gøre følgende:

For billetbestilling – gå ind på www.kglteater.dk

1) Find forestillingen og spilledag.

2) Nederst i venstre hjørne under kampagnekode: Teateravisen

3) Vælg giv mig de bedste pladser/vælg selv de bedste pladser

4) Udfør betaling

5) Du kan printe dine billetter hjemmefra.

Ellers ring til Det Kgl. Teaters Billetcenter– 33 69 69 69 mellem kl. 12-16 og oplys kodeordet: Teateravisen

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne