9. juni 2021

Kom med i Dansk Teater 300 års ekspertdatabase

Den 23. september 1722 kl. 17 blev der for første gang offentligt spillet teater på dansk. Og alle sejl bliver sat til for at fejre dansk scenekunst 300 års jubilæum i efterårssæsonen 2022.

Det vil Foreningen Dansk Teater 300 år bidrage til med events og forestillinger på store og små scener, på DR og med debatter, bogudgivelser og digitale fortællinger. 

Fejringen markerer identitet, fællesskab og demokratisk deltagelse set gennem scenekunsten i alle former. Kunsten, sproget og historien skal ud at leve – også på biblioteker, højskoler, efterskoler, folkeuniversiteter og i oplysningsforbund, lyder det fra foreningen, og Dansk Teater 300 år opretter derfor en database med koncepter, forskere og praktikere fra alle grene af scenekunsten, som kulturinstitutionerne kan henvende sig til og engagere til deres program i 2022. 

Foreningen opfordrer derfor alle til at byde ind med foredrag, undervisnings- og forelæsningsforløb, temadage, debatforslag, kunstneriske indslag – og alt det, der vil gøre deltagerne klogere på scenekunsten. 

Hvis man vil på listen, kan man skrive til kontakt@danskteater300aar.dk og oplyse: Navn, titel og kontaktdata – Temaer, man kan tale om, optræde med, undervise i eller debattere – Evt. koncepter

For yderligere info kan man kontakte foreningens daglige leder, Anne Liisberg på al@danskteater300aar.dk

Se mere om Foreningen Dansk Teater 300 år, hvor der løbende vil blive opliste arrangementer: https://www.danskteater300aar.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne