23. oktober 2019

Kom med en kunstnerisk idé!

Teatret Fair Play har i samarbejde med tre tidligere elever fra Holbæk Drama College ansøgt Statens Kunstfond om midler til et projekt, der skal støtte unge kunstnere, som har en god ide, men mangler penge og et teater med plads til at de kan realisere deres fortælling.

Derfor kan unge kunstner nu søge om deltagelse i projektet, hvor Teatret Fair Play stiller prøvesal, scene, teknik og tekniker til rådighed, suppleret med professionel sparring og vejledning fra bl.a. forestillingsleder og uddannet dramaturg Barbara Rousset Thomsen. 

Projektet er støttet af Statens Kunstfond – med penge fra Egnsteaterudviklingspuljen – og er Teatret Fair Plays bidrag til at dække hullet mellem SGK'erne (de scenekunstneriske grundkurser, som bl.a. mange teatres talentskoler rummer) og de statslige videregående scenekunstuddannelser. 

Projekt 'Realiser dit teaterstykke' har således mulighed for at yde honorarer til op til otte medvirkende (instruktør, spillere, musiker, scenograf, manuskriptforfatter, forestillingsleder m.v.)

Der er ansøgningsfrist 30. november 2019 – med start for prøveforløb 4. maj 2020, premiere 13. juni og efterfølgende spilleperiode t.om. 18. juni.

Man kan søge om deltagelse på flere måder – rent praktisk skriftlig ansøgning eller video (max 5 min.): 

* Indsend eget manuskript til opsætning

* Som gruppe ansøge om at opføre nyfortolkning af eksisterende manuskript

* Som gruppe ansøge med et tema til en devising-forestilling

* Som instruktør ansøge om at skabe en devising-forestilling

Ansøgninger sendes til rob@fairplay.dk – som også kan kontaktes

Projektet er rettet mod unge kunstnere fra 17-27 år, og udvælgelse foretages af Robert Parr, teaterleder på Fair Play sammen med de tre tidligere elever fra Holbæk Drama College (Malaika Berenth Mosedane, Sebastian Olsen og Marie-Louise Schelde Handberg).

Se mere om projektdeltagelse via dette pdf-link

(Billedet: Unge fra Holbæk Drama College – der tilbyder et scenekunstnerisk forløb i samarbejde med Teatret Fair Play og Holbæk Teater. Det er unge kunstnere, der nu tilbydes mulighed for at realisere deres eget teaterprojekt. Foto: Teatret Fair Play)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne