27. april 2015

Københavnske teatre får igen fælles billetsalg

Publikum, der frekventer de storkøbenhavnske teatre, får det nemmere, efter at teatrenes forskellige billetformidlere, BilletBillet og Teaterbilletter.dk, er gået sammen under sidstnævnte navn, men til fælles gavn.

Dermed er der sat et (foreløbigt) punktum for de uenigheder, der efter ARTE's sammenbrud i 2002 gradvist betød nye fronter mellem de store og de små teatre med særskilte kataloger og egne abonnementsordninger, som ikke bekom hverken publikum eller teatrenes belægningsprocenter vel.

Det førte til et øget samarbejde med bl.a. hjemmesiden teaterrabat.dk, som samlede alt rabat- og abonnementssalg sideløbende med de to organisationers egne hjemmesider. Og nu er tiden så inde til, at teatrene indgår i fuldt samarbejde om billetsalg og markedsføring af rabatsamarbejdet, således at billetsalg for over 100 teatre – ikke bare i Storkøbenhavn, men fra hele Sjælland – samles på hjemmesiden teaterbilletter.dk.

Da den selvejende institution Teaterbilletter.dk samtidig skifter navn til Scenit, er navnet teaterbilletter.dk stillet til rådighed for samarbejdet.

Det fælles salgssite, som lanceres onsdag den 29. april, kommer til at omsætte over 700.000 teaterbilletter årligt og vil blive understøttet af en fælles koordineret markedsføring. 

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne