27. april 2021

‘Knock Knock: The Casting’

I den lange vinter har Meridiano Teatret arbejdet med en webserie, skabt i samarbejde med Artecapt i Schweiz og en række kunstnere fra forskellige lande. Og kan nu præsentere de første af snit af 'Knock Knock: The Casting', der nu vises over otte episoder på YouTube.

Projektet er støttet af Statens Kunstfond og Augustinus Fonden via initiativet ’Sammen om Kunsten’ samt af den schweiziske Fondation Leenaards

Plottet:' En teaterinstruktør, plaget af både panikanfald og flyskræk, kommer i besiddelse af en ny teknologi, der gør det muligt for ham at rejse som et hologram hvorhen i verden, han ønsker. Endelig kan han sammensætte det internationale hold af skuespillere til sin næste teaterforestilling'.

Det er blevet til en webserie, skrevet og instrueret af Meridianos kunstneriske leder, Giacomo Ravicchio, og med musik af Jerome Baur. Det digitale eksperiment er optaget ved hjælp af alle former for videoenheder og i mange forskellige dele af verden med skuespillere og artister indenfor forskellige kunstarter, som har samarbejdet med Meridiano Teatret.

Teatret skriver i en pressemeddelelse, at projektet blev skabt som et alternativ til ’live’ teateropførelser og har givet teatret mulighed for fortsat at skabe og at samarbejde med både nye og gamle partnere i hele verden – og sammen udvikle nye måder at præsentere kunst til teatrets publikum.
 
* Man kan læse mere og se trailer og link til alle episoder her: 
https://www.meridianotheatre.dk/knockknockthecasting
 
* De første epioder er blevet vist 16. april og 21. april og de følgende lanceres på YouTube efter følgende kalender:

Episode 3:  28. april
Episode 4:  5. maj
Episode 5:  12. maj
Episode 6:  19. maj
Episode 7:  26. maj
Episode 8:  2. juni

(Billedet: Snapshot fra Meridiano Teatrets videoprojekt)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne