8. juni 2018

KMT holder lukningsreception 15. juni

Københavns Musikteater lukker efter næsten 25 års virke og takker af med farvel-reception fredag 15. juni fra kl. 16,30-19,00, hvor der vil være musik og gode mennesker – og en åben scene, hvis man har lyst til at sige et par ord eller synge eller give et nummer.

Teatret, der holdt til i Kronprinsensgade frem til 2016, inden man måtte flytte til det ydre Nørrebro – Emblasgade 175 har dog postnummer 2100 Ø – har taget konsekvensen af den manglende driftsstøtte fra Statens Kunstfond.

Der takkes af med maner. Udover receptionen præsenteres to selvbiografiske værker: Bogen 'Det Andet Sted' og en lyddokumentar med speak af Master Fatman, som begge fortæller om den æra, som Københavns Musikteater har været en del af.

Bogen 'Det Andet Sted' kan downloades på teatrets hjemmeside (www.kobenhavnsmusikteater.dk) fra 19. juni. Og man kan lytte til lyddokumentaren af samme navn på thelakeradio.com

Teatrets bestyrelse har i øvrigt besluttet at  overgive udstyr og andre aktiver til fire andre aktører inden for scenekunstfeltet: To mindre dele af teatrets tekniske udstyrspakke til Forsøgsstationen og Koncertkirken Blågårds Plads. Og to større dele af det tekniske udstyr til henholdsvis Udviklingsplatformen for Scenekunst og KBH+ under Askovfonden.   

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne