16. februar 2009

Klimamøde hos Jytte Abildstrøm

Det er næppe nogen hemmelighed, at Jytte Abildstrøm er drevet af en hellig ild, når det gælder økologi og miljøets bæredygtighed. Således er der etableret et økologisk inspirationshus lige ved siden af teatret på Frederiksberg, hvor man kan få en rundvisning og blive klogere på byøkologiske aktiviteter. Der er også særskilte aktiviteter og rundvisninger for børn, der her får stiftet bekendtskab med bl.a. komposttoiletter, masseovn, solfanger og vandtrappe.

Men det er jo også i år, at det store klimatopmøde i december finder sted. Og da Jytte Abildstrøm har fået flere henvendelser fra såvel miljøorganisationer som fra teatre om klimaår, bæredygtighed og kulturinstitutionernes rolle heri, har hun besluttet at indkalde til et møde om klimaåret.

Det sker i Riddersalen, Allegade 7-9 på Frederiksberg, søndag den 8. marts kl. 14-18.

Her er det tanken at snakke om, hvad teatrene m.fl. kan foretage sig under klimatopmødet; hvordan man hver især kan tænke klimaet ind i sit arbejde og sin arbejdsplads – og om der evt. er basis for et fællesprojekt: Et kæmpekor, et åbent hus, en bæredygtig uge eller lignende.

Man kan forlods komme med gode ideer – og man kan tilmelde sig mødet via piet@riddersalen.dk eller på tlf. 38 87 18 19. Det skal ske senest 27. februar.

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne