7. juli 2022

Klimacirkus ved kajkanten

En sejlendecirkusforestilling krydser denne sommer Østersøen for at inspirere til kamp for en bæredygtig fremtid. Man sætter så at sige sejl for håb, for handling og for forandring.

Acting for Climate (NO) sejler og optræder i samarbejde med Festival Norpas (FI) og Hawila Project (DK).
 Et tomastet træ-sejlskib fra 1926 agerer både transportmiddel, hjem og scenen for forestillingen ‘RIPPLES’ (Krusninger), hvori indgår ekstrem-akrobatik helt til toppen af de 20 meter høje master.

Der er gratis adgang – for alle aldre – til forestillingen, der spilles ved Krags Brygge i Holbæk 15.7 kl. 17.30; 16.7 kl. 13.00 og 18.00 og 17.7 kl. 13.

I forbindelse med forestillingen er der workshops, som publikum kan deltage i.

Herefter fortsætter sejlskibet S/V Swallow til Finland, Estland og Norge – men lægger også til ved Ofelias Plads i København 1.-9. september.

Acting for Climate blev stiftet i Norge i 2014 med målsætningen at bruge kunstnerisk udtryk til at inspirere til handling for en bæredygtig fremtid, og ’RIPPLES’ er gruppens seneste projekt.

 Forestillingen er instrueret af Hanne Trap Friis – og syv artister arbejder med nycirkus, fysisk teater, dans, musik og storytelling.  

(Billedet: Syv artister arbejder med nycirkus, fysisk teater, dans, musik og storytelling helt til tops i ‘RIPPLES’, der kan opleves i Holbæk 15.-17. juli. Foto: Karoline Hill)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne