14. juni 2011

Klar ved telefonerne

Med 35 forskellige forestillinger samt et internationalt gæstespil, fagligt forum og gode vante rammer er Horsens Børneteaterfestival klar til at byde velkommen 16.-18. september 2011.

Traditionelt strømmer mange børneteaterarrangører til den lille kompakte festival, og fra i dag – tirsdag den 14. juni – åbnes der for billetbestilling for disse uundværlige formidlere af dansk børneteater. Nummeret er 7629 1212

Formidlere kan  bestille billetter fra i dag 14. juni og frem til 23. juni – og igen 8.-18. august. Billettelefonen har åben man-tors kl. 9-13 – og der kan max reserveres to billetter til hver forestilling.

Herefter åbnes der for billetanskaffelse for børn og deres voksne og andre interesserede, der kan komme til fadet 20.-21. august kl. 10-15 og fremover man-tors- kl. 9-.13 frem til 14. september. Her er betingelserne max. 4 billetter til hver forestilling og max tre forestillinger.

Selve billetudleveringen finder som vanlig sted på Horsens ny Teater, og det sker fra torsdag den 15. september kl. 12-18 og festivalweekenden ud (fre 12-20, lør 9-17, søn 9-15)

Også årets faglige forum i tilknytning til festivalen er på plads.

Temaet er i år ’Teatrets nytteværdi? – om teater, æstetik og pædagogik’ – og opholdsholdere er ph.d. og lektor Mads Th. Haugsted fra Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), lektor MA i drama og ph.d. stipendiat Merete Sørensen fra DPU samt ph.d. og postdoc Tatiana Chemi, ligeledes fra DPU.

Af andre formidler-tiltag kan nævnes Aftertalks, hvor unge efter to af festivalens ungdomsforestillinger går i dialog med skuespillerne. Desuden har festivalens søsat et projekt, hvor en lille gruppe unge i alderen 14-18 skriver anmeldelser til inspiration for deres jævnaldrende. Disse kan læses på hjemmesiden og festivalens Facebook-side.

Og selvfølgelig er en stor del af festivalens forestillinger også allerede anmeldt her på portalen, hvor man kan finde frem til dem via søg-funktionen.

Læs mere om festivalen, se program og spilletider m.v. på: www.boerneteaterfestival.dk

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne