19. august 2011

Klar til Festival of Wonder 2011

Den store biennale animationsteaterfestival, Festival of Wonder, der også går under navnet Silkeborg Dukketeaterfestival, fejrer i år sit 25 års jubilæum. Og det sker med maner i form af 113 arrangementer, heraf 18 forestillinger for voksne og 80 forestillinger for børn – samt udstillinger, installationer, backstage-talks, masterclass, film, dukkeværksted og animationsworkshop.

Programmet  for festivalen, der afvikles 10.-13. november, ligger nu på nettet, og billetsalget starter 5. september. Traditionelt er der overmåde rift om billetterne til ikke mindst de store internationale forestillinger, som den kunstneriske leder og tovholder Ulla Dengsøe skaffer hjem til festivalen, der også gæstes af  internationale festivalarrangører fra mange lande.

Udover en lang række forestillinger på skoler og institutioner for kommunens børn er festivalcentret i den forlængede weekend en række gode spillesteder i Jysk Musik- og Teaterhus, Performers House, Bio Silkeborg, Langsøhallen, Medborgerhuset, Den Kreative Skole, Lunden og KunstCentret Silkeborg Bad.

Festivalens informationscenter, mødested og cafe er i år flyttet fra Lunden og til Medborgerhuset på Bindslev Plads.

Udover en lang række danske børneteatre (hvor p.t. 13 af de deltagende forestillinger er anmeldt her på portalen) er der teatre fra Australien, Canada, USA, Portugal, Spanien, Frankrig, Holland, Belgien, Polen, Israel, England og Tjekkiet. 

Information om Festival of Wonder på hjemmesiden www.dukketeaterfestival.dk – eller www.festivalofwonder.dk hvor også programmet ligger.

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne