7. juni 2016

Kiosken åbner igen

Foran teatret Riddersalen og tv-stationen Lorry på Frederiksberg ligger en lille grøn plet, der er velegnet til sommerteater i det fri, og derfor gentager Riddersalen succesen fra sidste år, hvor man inviterer alle til gratis (gade)teater det meste af juni måned.

Forestillingen, der var for alle aldre og alle der kom forbi, hed 'Kiosken' og blev behørigt – og positivt – anmeldt her på portalen.

Og i dag, 7. juni, åbner 'Kiosken' så igen. Med samme titel, men med nyt indhold – og også en ny spiller, idet Ragnhild Kaasgaard er ny kvindelig mod- og medspiller til Ole Håndsbæk Christensen.

Den nye tekst kommer atter fra teatrets kunstneriske leder, Signe Birkbøll – i år i samarbejde med Ditte Steensballe – og bliver sat i scene på plænen af Solveig Weinkouff.

Og Kiosken, der er bygget frit efter Fritz Kochs københavnerkiosk fra 1896,  danner midtpunkt for en række fortællinger om det gamle Frederiksberg og personligheder, der har været med til at præge byen. Man kan således bl.a. høre, hvordan en hønsetyv fik betydning for spisekortet hos Laurentius og Laurine. Om falkoneren og hans fyldte lommer. Om kildekonen i Søndermarken, og om hendes sidste hilsen fra den anden side af Atlanterhavet. Og meget mere …

Der er fri entre og ingen tilmelding. Der er begrænset antal siddepladser og nærmest ubegrænset antal ståpladser – og man er velkommen til at medbringe paraply, solhat, tæpper og madpakke

Spilleperiode 7.- 24. juni 2016. Spilletider: tirs- fre kl. 10:30. lør og søn kl. 13:00 og 15:00. Varighed: 40 min.

(Billedet: Med Kiosken som centrum byder Riddersalen på gratis udendørsteater fra 7.-24. juni foran teatret i Allégade 7-9. Foto: Dennis Westerberg)

(caj)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne