22. november 2020

Jul med Faster Cool

Faster Cool udgør sammen med Dansk Rakkerpak egnsteatret i Næstved, og byder jul og børn velkommen med en hyggelig julekalender, fantasifulde julevinduer og en hjertevarm teaterforestilling.

Camille í Dali alias Faster Cool har lavet sin helt egen online-julekalender med hjælp fra egnsteatrets øvrige skuespillere og filmmanden og musikeren Jesper Hofmann Lindahl, der har klippet og redigeret og har tilføjet jingles, musik og juledrys. 

– Faster Cools TV-julekalender er på 24 afsnit og fyldt med juleråd og idéer og masser af skøre personer fra Næstved og opland, der fra 1. december ”åbner” dagens låger. Afsnittene varer 7-10 minutter og vil kunne ses hver morgen fra kl. 6 på Faster Cools Facebook-side. Senere vil de også kunne findes på www.fastercool.dk

– Faster Cools Julevinduer kan studeres nærmere fra tirsdag d. 1. december kl. 16.30 ved Teatersalen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Den traditionelle festlige åbningsceremoni med banjomusik, gløgg og præsentation af årets nye julevindue udgår i år som følge af covid19 -forsamlingsforbuddet, men vinduerne vil kunne nydes hele december måned og er fyldt med poetisk, magisk og forunderlig julestemning.

– Faster Cools Juleforestilling er i år 'Lille Spektakel Stort Mirakel' – dukketeater med gårdnisse og musefamilie og julestemning for de 2-8-årige og deres voksne.  

Se mere under Faster Cool på egnsteatrets hjemmeside: https://www.danskrakkerpak.dk

(Billedet: En juleglad Faster Cool, alias af Camille í Dali. Foto: Niels Grønne)

(caj)

Flere nyheder & navne

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne