5. december 2020

JALLA:18-kulturfestival

Opgang2 Turneteater genoptager rækken af JALLA:-kulturfestivaler, og denne gang inviteres der indenfor til teatrets nyeste ungdomsforestilling. Den spiller tirsdag 8. december kl. 19-20,30 på Gellerupscenen i Brabrand. 

Som følge af corona-restriktioner er der kun plads til et begrænset publikum, så de gratis billetter skal forudbestilles på info@opgang2.dk eller 8613 2505.

OPGANG2 Turneteater, der har direkte fokus på integrationsproblematikker i sine produktioner, har afholdt JALLA:-festivaler i over en halv snes år, og selvom der tidligere har været flere forestillinger og andre aktiviteter, herunder fællesspisning m.v., består den 18. festival altså alene af ungdomsforestillingen, der i øvrigt fik gode ord med på vejen i Teateravisens anmeldelse.

'Kunsten kan bevæge os. En teaterforestilling kan flytte vores tanker nye steder hen. I denne tid hvor Corona-situationen skaber afstand og begrænsninger, fysisk som mentalt, er der om endnu mere brug for kunstens forandrende kraft. Gellerup er, også i dag, en af de mest omdiskuterede bydele i Danmark. Når vi bringer en JALLA:-festival herud, bringer vi kunsten i spil og samler os om væsentlige emner i livet: Kærlighed, tilhørsforhold og respekt', lyder det fra kunstnerisk leder i OPGANG2, Pia Marcussen, om baggrunden for at afholde en festival trods de besværlige omstændigheder. 

(Billedet: Skuespiller Chadi Abdul-Karim og musiker Nikolaj Rosengreen i 'Rottweiler. Foto: Ditte Chemnitz)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne