23. april 2018

JALLA:-kulturfestival 24.-26. april

For 16. gang inviterer Opgang2 Turneteater til JALLA:-kulturfestival, som finder sted  på Eutopia Stage i Gellerup i dagene 24.-26. april.

Teatret er netop kommet hjem fra Aprilfestival 2018 i Syddjurs Kommune, hvor man spillede sine tre aktuelle og meget roste ungdomsforestillinger, Reumert-vinderen '4 Ever', 'Habibi' – der fik Danske Dramatikeres nystiftede manuskriptpris for børne- og ungdomsteater i september – og den helt nye 'OMG'.

Og ganske som ved den ugelange festival på Djursland kan alle tre forestillinger opleves ganske gratis over de kommende tre dage i Aarhus-forstaden Brabrand:

– Tirsdag 24. april kl. 19.00: 'OMG'  

– Onsdag 25. april kl. 19.00: 'Habibi'

– Torsdag 26. april kl. 19.00: '4 EVER'

'Det er altid en fornøjelse at spille i Gellerup. Opgang2 Turnéteater elsker virkelig bydelen, har høstet så meget inspiration her, og det er en stor glæde at spille i et område, hvor alt lige nu er under forandring og dermed fortsat være en del af livet og kulturen her', lyder det fra Opgang2s kunstneriske leder, Pia Marcussen.

Udover teater byder JALLA:16 den 26. april også på en visning af teaterchef og filmskaber Søren Marcussens nye dokumentarfilm, 'PALÆSTINA 4 EVER', hvor   man følger skuespiller Chadi Abdul-Karims rejse til Ramallah, hvor Reumertvinderen '4 EVER' i efteråret 2017 blev opført på arabisk i samarbejde Det Danske Hus i Palæstina.  

Se mere om festivalprogrammet på https://opgang2.dk/JALLA/JALLA-festivaler.aspx

Se også artiklen 'Et livsværk med udsyn' i anledning af Opgang2' 45 års jubilæum. 

(Billedet: Uddrag af JALLA:16-plakaten)

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne