19. marts 2010

Jako-Bole takker af

I morgen, lørdag den 20. marts, spilles den sidste børneteaterforestilling på Jako-Bole Teatret i Aalborg. Det er oven i købet ikke en af teatrets egne forestillinger, men sidste opførelse ’Lille Py’ fra Teater My, der har gæstet det lille børneteater de sidste par uger.

Men som bekendt genopstår teatret fra næste sæson som en del af Teatret Nordkraft, der er en fusion af Jako-Bole Teatret og Jomfru Ane Teatret – og fremover vil tilbyde både børne-, ungdoms- og voksenteater.

Det blev til godt 32 års børneteaterliv for Jako-Bole Teatret, som Jakob Magid og Ole Michael Christensen startede i 1978, hvor de turnerede rundt med forestillingen ’Gry på arbejde’ i en gammel Morris 1000.

Nu pakkes den del af Aalborgs teaterhistorie sammen – helt konkret, idet Jako-Bole bruger resten af foråret til at pakke sammen i Danmarksgade, for i juli at tage de nye og flotte lokaliteter på Nordkraft i besiddelse.

Fusionsteatret, der får Jakob Højgård Jørgensen som første leder, forventer at udsende sit første sæsonprogram i løbet af maj.

Se mere på www.jakobole.dk

Seneste nyheder & navne

Seneste nyheder & navne